Publiserte artikler

Internasjonalt sandvolleyballdommerkurs

Geir Dahle

Sist uke ble det føste europeiske kurset holdt for kandidater til å bli internasjonale sandvolleyballdommere, European Beach Volleyball International Referee Candidate Course (EBIRCC). Kurset ble holdt i Baden i Østerrike, og en av to forelesere på kurset var Geir Dahle. Han var dessuten kursleder. Geir Dahle er tidligere internasjonal dommer både inne og ute, og han er nå medlem i den europeiske dommerkommisjonen, ERC. Han er ofte å se som dommerdelegat for både CEV og FIVB i de store sandvolleyballturneringene.

I alt deltok 20 dommere på kurset, og etter teoretisk undervisning med eksamen, flyttet de til sandvolleyballbaner i Baden der det fikk prøve ut det de hadde lært i praksis, både som 1. og 2. dommer, som e-scorer, scorer og linjedommer.

Du kan lese mer om kurset her.

Legg igjen en kommentar