Publiserte artikler

EM-kvalifisering

I dag går 25 lag i gang med å forsøke å kvalifisere seg til europamesterskapet i volleyball for menn 2023. De 25 lagene er delt i sju puljer med enten tre eller fire lag i puljene. De sju puljevinnerne samt de fem beste toerne vil være blant de 24 lagene som spiller sluttspillet neste år.

De fleste har vel fått med seg at Norge er et av de 25 lagene i kvalifiseringen. Norge er i pulje E sammen med Hellas, Kroatia og Kypros. Alle lagene møter hverandre to ganger, en hjemme og en borte, og kvalifiseringen skal være avsluttet 21. august.

Norge skal spille sine tre hjemmekamper i Volda Campus Sparebank 1 Arena, og laget starter sin kvalifisering mot Hellas i dag kl. 18:00. De resterende kampene spilles slik:
6. august kl. 19:00 Kypros – Norge
10. august kl. 19:00 Kroatia – Norge
14. august kl. 16:00 Norge – Kroatia
17. august kl. 18:00 Norge – Kypros
21. august 18:30 Hellas – Norge

Du kan lese mer om kvalifiseringen hos NVBF her. Resultatene ser du hos CEV her. Alle hjemmekampene kan du se på TV2 Play og dagens kamp vil også bli vist på TV2 Sport 2. Alle kampene blir dessuten strømmet på Eurosport.tv.

Kommentarer (1)