Publiserte artikler

Herrelandslaget i Volda

Volda Campus Sparebank 1 venter på norske landslagsspillere. Foto: KFUM Volda facebook

Som de fleste sikkert vet, skal landslagene spille kvalifisering til neste års europamesterskap denne sommeren. Begge lagene skal spille tre bortekamper og tre hjemmekamper. Kvinnenes motstandere er Bosnia & Herzegovina, Hellas og Sveits, mens mennene skal møte Hellas, Kroatia og Kypros. Kvinnelaget skal spille sine hjemmekamper i Tromsø, mens mennene vil ha Volda Campus Sparebank 1 som sin hjemmebane.

Begge lagene er i full gang med sine forberedelser, noe som ble innledet med åpne samlinger i Oslo. Til disse var det mulig for interesserte spillere å melde seg på og vise at de fortjente en plass på laget. Mennene hadde senere en utvidet samling i Oslo i 10 dager, og i går startet en ny 11-dagers samling der de får bruke det som skal bli hjemmebanen på kvalifiseringskampene 3., 14. og 17. august. 16 spillere er kalt inn til denne samlingen. Etter samlingen drar laget til Riga der det skal spille treningskamper mot Latvia. Fra Riga bærer det hjem til Volda der Hellas venter 3. august.

Kvinnene fortsetter med treningssamling i Oslo fra 25. juli, og fra 12. august spiller laget treningskamper mot Danmark. Laget spiller sine hjemmehamper i kvalifiseringen 20. august og 3. og 7. september.

Kommentarer (1)