Publiserte artikler

Futuresturnering på Ios

I dag startet en sandvolleyballturnering på den greske øya Ios. Dette er en turnering på det laveste nivået i FIVBs system, en såkalt Futures. I Futuresturneringene har 16 lag plass i hovedrunden. Fire av disse blir funnet i en kvalifisering med 16 lag. I turneringen på Ios har tre norske lag fått plass, alle i kvalifiseringen, og alle i klassen for menn.

De tre norske lagene spiller sin første kvalifiseringskamp i dag. Laget med Vegard Løkken og Erlend Henriksveen har allerede slått Wu Jiaxin-HA Likejiang fra Kina med 2-0 (21-11, 21-18). Kl. 13:00 spiller Nils Ringøen og Svein Solhaug mot Hadar-Goldstein fra Israel, og kl. 13:50 har Stian Opsahl og Fredrik Pe Ingebrigtsen kamp mot Korycki-Chiniewicz fra Polen.

Alle resultatene kommer her.

Kommentarer (1)