Publiserte artikler

EM U22 i sandvolleyball

Europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 2001 og senere starter i dag i Vlissingen og Bilthoven i Nederland. To norske lag deltar. I jenteklassen er det laget med Frida Berntsen og Birgitte Maaseide, hos guttene spiller Markus Mol og Nils Gunnar Ringøen. I alt deltar 32 lag i hver klasse. Disse er fordelt på åtte puljer. I puljene spiller alle mot alle før det gås over til singel eliminasjon for de tre beste lagene i hver pulje.

Guttene er det første norske laget som skal spille. De møter Vartigov-Daniel fra Bulgaria kl. 11:40. De to siste puljekampene har de i morgen. Resultatene finner du her.

Berntsen-Maaseide spiller også en kamp i dag og to i morgen. Første motstandere er finnene Prihti-S. Sinisalo kl. 16:00. Resultatene får du her.

Kommentarer (1)