Publiserte artikler

Norske dommere i European League

Ellen Mari Burheim, her i aksjon i NM-finalen, har dømt European League i dag. Foto: Tomm Hansen

To norske dommere har hatt førstedommeroppgaver i European League denne uken. I begge kampene har Sverige vært et av lagene. Geir Vestbø fikk en relativt lett oppgave da Luxembourg var vertskap onsdag. Etter et jevnt førstesett hadde Sverige full kontroll og vant enkelt 3-0.

Idag hadde Sverige hjemmekamp mot Portugal, og en fullsatt idrettshall i Malmö fikk se Ellen Mari Burheim lose en jevnspilt og spennende kamp greit i havn. Portugal så lenge ut til å vinne 3-1, men etter en fantastisk snuoperasjon overkjørte Sverige portugiserne til settseier i fjerde sett. Sverige kom fryktelig og ble liggende bak til 2-10. En ny snuoperasjon så ut til å gi sesasjonell seier, men på13-14 kom en servefeil, og dermed var det Portugal som kunne ta en viktig seier i divisjonen.

Portugal leder nå Silver League, men Sverige har fortsatt gode muligheter til å ta en av de to første plassene som gir finaleplass. Resultater og tabell ser du her.

I mennenes Golden League møter forøvrig Danmark Ukaraina på hjemmebane kl. 18:00. Kampen vises på EuroVolleyTV.

Legg igjen en kommentar