Publiserte artikler

Ny Elite 16

Kan vinnerne i Ostrava ta en ny seier? Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum tok årets første seier da de sist søndag gikk til topps i FIVBs nye turnering for sandvolleyballtoppene, kalt Elite 16. Turneringen gikk i Ostrava i Tsjekkia, og i finalen ble hjemmehåpene Perusic og Schweiner slått knepent 2-1.

Denne uken flytter sandvolleyballeliten til Jurmala i Latvia, og der har Norge fått med hele tre lag. Anders og Christian har som ventet fått plass direkte inn blant de 12 lagene som er kvalifiserte for hovedrunden som starter torsdag. Men i tillegg har lagene med Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, samt Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad fått plass i kvalifiseringen, der seksten lag i hver klasse kjemper om fire plasser. Kvalifiseringen går i morgen.

Kampene i kvalifiseringen er ikke satt opp ennå, men hele kampoppsettet, blant annet to av kampene Mol-Sørum skal spille, ser du her.

Det går også en turnering av den lavest rangerte typen, Future, denne uken. Denne går i Klaipeda i Litauen, og det ser ut til at tre norske lag får plass i kvalifiseringen. Hos mennene er det Markus Mol og Nils Gunnar Ringøen, samt Vegard Løkken og Erlend Henriksveen, hos kvinnene Frida Berntsen og Birgitte Maaseide.

Resultatene fra denne turneringen får du her.

Legg igjen en kommentar