Publiserte artikler

Challenge i Tyrkia

I dag startet en ny sandvolleyballturnering i Kuşadası i Tyrkia. Det er en turnering på det nest høyeste nivået etter den nye rangeringen det internasjonale volleyballforbundet har innført. Det høyeste nivået heter Elite 16, turneringen i Tyrkia er en Challenge-turnering, mens det laveste nivået heter Future. I en Challenge-turnering deltar 24 lag i hovedrunden. 16 av disse er direkte kvalifisert på grunnlag av rankingpoeng, mens inntil 32 lag spiller kvalifisering om de åtte siste plassene. Det spilles om i alt 150.000 dollar, fordelt på de to klassene.

I Kuşadası deltar to norske lag. Begge spiller kvalifisering. I klassen for menn har Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol fått bye i første runde. De spiller om å komme inn i hovedrunden kl. 17:00. Motstanderne er ikke klare.

I kvinneklassen deltar Emilie Olimstad og Sunniva Helland-Hansen. De har kamp i første runde mot Dave-Barannik fra Israel.

Hele kampoppsettet finer du her.

Det startet forresten en Future-turnering også i dag. Denne går i Madrid, men ingen av de påmeldte norske lagene fikk plass.

Legg igjen en kommentar