Publiserte artikler

Norske mestere i utlandet

Knack Roeselare er belgiske mestere. Foto: Jan vanmedegael

Norske trenere og spillere har i helgen sikret seg mesterskapstitler utenlands. I Belgia har Knack Roeselare tatt sitt trettende seriemesterskap. De forsvarte dermed tittelen fra forrige sesong. Finalespillet vant laget med 3-0 i kamper over Decospan Volley Team Menen. Og sterkt bidragende til mesterskapet var Rune Fasteland fra Øystese, som har en solid sesong bak seg som midtspiller. Det er forøvrig klart at Rune går på en ny sesong i Roeselare, den femte totalt.

I Tyskland fikk trener Tore Aleksandersen og hans assistent Bendik Gabriel Huus fullført en strålende sesong da Allianz MTV Stuttgart vant den femte og avgjørende finalekampen mot SC Potsdam i kvinnenes 1. Bundesliga. Laget måtte gi tapt i finalen i CEV-cupen mot Eczacibas Dynavit Istanbul, men i Tyskland har laget vunnet det som er å vinne: Grunnserien, cupen, og nå altså det tyske mesterskapet.

I USA spilles det universitetsvolleyball, og der har Jakob Thelle fra Tønsberg forsvart mesterskapet han og Hawaii Universitet tok i fjor. I mesterskapsfinalen slo Hawaii Long Beach State 3-0 (25-22. 25-21, 25-20), og Jakob var sterkt bidragende til seieren med sterk serving og utmerket legging.

Legg igjen en kommentar