Publiserte artikler

Nye nasjonale mestere

Hylte/Halmstad, med storstjernen Marcus Nilsson, er blitt svenske mester. Foto: volleyboll.se

Rundt om i Europa avgjøres nå de nasjonale seriene, og dermed blir mesterne kåret.

I Sverige har Hylte/Halmstad vunnet klassen for både kvinner og menn for andre år på rad. I kvinneklassen slo laget Örebro med 3-0 i kamper, mens mennes mesterskapsfinale ble vunnet med 3-1 i kamper mot Falkenberg.

Hebar-Pazardzhik er blitt bulgarske mestere i klassen for menn for andre år på rad. I finaleserien ble Neftohimik 2010 Burgas slått 3-1 i kamper.

CSM Volei Alba-Blaj har vunnet kvinneklassen i Romania. Det spilles ikke sluttspill, så ved å toppe seriespillet har Blaj tatt sitt sjette mesterskap.

Etter et års pause, har ACH Volley Ljubljana tatt sitt attende mesterskap i klassen for menn. I finaleserien ble Calcit Volley Kamnik slått 3-0 i kamper.

I Østerrike har TIF Vikings beseirere i europacupen, Union Raiffeisen Waldviertel, tatt sitt første nasjonale mesterskap noen sinne ved å slå SK Zadruga Aich/Dob 4-0 i best av sju kamper.

Mennenes klasse i Slovakia er blitt vunnet av Rieker UJS Komárno for andre år på rad. Grunnserievinneren VK MIRAD UNIPO Prešov ble slått 4-0 i finaleserien.

Pölkky Kuusamo tok en historisk triumf i kvinneklassen i Finland ved å ta mesterskapstittelen etter 4-3 i finalekamper mot LP Kangasala.

I den finske herreklassen var det mer som vanlig. Der har VaLePa Sastamala Tampere tatt sitt sjuende mesterskap totalt og det femte på rad. Men mesterskapet satt langt inne. De måtte bruke alle sju finalekampene for å slå toppseedede Savo Volley.

Legg igjen en kommentar