Publiserte artikler

Nederlandsk cup

Nederlands cupvinnere Amysoft Lycurgus. Foto: facebook.com/LycurgusVolleybal

Amysoft Lycurgus med norske Bjarne Nikolai Huus på laget, ble i går cupmestere i Nederland etter en dramatisk finale mot Active Living Orion. Det var første gang denne sesongen Lycurgus slo Orion, og laget måtte avverge ni matchballer til Orion i fjerde sett før de kunne utligne til 2-2 og deretter vinne det femte settet med at Bjarne slo inn den avgjørende ballen. Settsifrene i 3-2-kampen ble 18-25, 25-23, 20-25, 35-33, 15-12.

I den nederlandske serien er de i gang med sluttspillet. De fire beste i grunnserien har spilt play off med ny dobbel serie, og de to beste herfra spiller finale i best av fem kamper. Lycurgus ble nr. 3 i play off og har dermed spilt ferdig for sesongen. Men med cupseier ble det et godt plaster på såret.

Kvinnene i Nederland spilte også cupfinale i går. Der vant Sliedrecht Sport sin fjerde finale på fem år og den sjette totalt, ved å slå Booleans/VV Utrecht 3-1 (26-24, 25-27, 25-19, 25-17).

Finalene ble spilt i Knaaphal i Ede.

Legg igjen en kommentar