Publiserte artikler

Middelfart danske mestere

De danske mesterne Middelfart VK. Foto: Henrik Petersen

I går ble det danske mesterskapet for menn avgjort. Da slo Middelfart VK de regjerende mesterne, Gentofte Volley, 3-2 (25-22, 21-25, 17-25, 25-23, 15-9) i den tredje finalekampen. Og med seier også i de to første finalekampene, kunne Middelfart hente hjem mesterskapstittelen for første gang på ti år. Tittelen var klubbens femte totalt. Du kan lese mer på DVBFs nettsider her.

I forbindelse med kampen ble også Årets lag kåret. Du kan se det her.

Hos de danske kvinnene spilles den tredje finalekampen i kveld. Nær sagt som vanlig er det Holte IF og Brøndby VK som møtes. Og siden Holte leder 2-0 i finaleserien best av fem, har også de mulighet til å sikre seg det danske mesterskapet i kveld.

Legg igjen en kommentar