Publiserte artikler

NM U15

Til helgen er det klart for et nytt norgesmesterskap i de yngre årsklassene. Denne gangen er det gutter og jenter født 2007 og senere som møtes til kappestrid. KFUM Volda er arrangør av mesterskapet, men mesterskapet er delt på to bygder, Volda og Ulsteinvik. I puljespillet spiller jentene i den nye, flotte Volda Campus Sparebank 1 Arena, mens guttene innledningsvis spiller i en annen flott arena, Ulsteinhallen. Etter puljespillet skal vinnerne av 1/16-finalene bytte hall, og alle plasseringskampene søndag går i Volda.

I alt deltar 24 lag i hver klasse i mesterskapet, så det vil bli stor aktivitet i de to hallene dagene mesterskapet foregår. Lagene må være på plass allerede i morgen, da er det lagledermøte om kvelden. Åpningsseremonien er fredag kl. 9:00, og fra fredag kl. 10:00 er kampene i gang. Medaljeseremoni og kåringer er søndag kl. 15:00.

Mesterskapets hjemmesider finner du her.

Kommentarer (1)