Publiserte artikler

Champions League-semifinaler

Denne uken spilles de første kampene i semifinalene i Champions League. Allerede før første kamp er spilt, er det klart at et polsk og et italiensk lag skal møtes i mennenes finale, og et italiensk og et tyrkisk i kvinnenes. Hos kvinnene skyldes dette at Imoco Conegliano allerede er klar for finalen fordi de slulle møtt et russisk lag i semi, og at den ene semifinalen som spilles går mellom de to Istanbul-lagene VakifBank og Fenerbahce Opet.

At finalenasjonene hos mennene er klare, har bakgrunn i at kombattantene i hver av semifinalene er fra samme land. I den ene møtes de polske Jastrzebski Wegiel og Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle, i den andre italienske Sir Sicoma Monini Perugia og Trentino Itas.

Kampene spilles slik:
Onsdag 30. mars kl. 20:00 Jastrzebski Wegiel – Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle
Onsdag 30. mars kl. 20:30 Sir Sicoma Monini Perugia – Trentino Itas
Torsdag 31. mars kl. 18:00 VakifBank Istanbul – Fenerbahce Opet Istanbul

Du kan lese mer hos CEV her. Kampene strømmes på EuroVolleyTV, sjekk her.

Kommentarer (1)