Publiserte artikler

Europacupuke

Denne uken spilles det kamper i alle europacupene. Mest interessant for norske volleyballinteresserte, er det gjerne at det tyske laget Allianz MTV Stuttgart i dag spiller den første av to finalekamper i CEV-cupen mot Eczacibasi Dynavit Istanbul. Denne kampen er interessant fordi Stuttgart blir trent av den norske herrelandslagstreneren Tore Aleksandersen. Og med seg på benken i Tyrkia har han assistent Bendik Gabriel Huus. Kampen i dag går kl. 17:00 og du kan se den på eurovolley.tv. Returkampen går i Stuttgart tirsdag 22. mars. Les ellers hva de norske trenerne uttaler til NVBF før kampen her.

Finalen i mennenes CEV-cup innledes i morgen kl. 20:00, og er mellom Vero Volley Monza fra Italia og Tours VB fra Frankrike. Også denne kampen vises på eurovolley.tv.

Også i Challenge Cup starter finaleoppgjørene denne uken. Mennene spiller i dag og tirsdag om en uke, og motstandere er Halkbank Ankara, Tyrkia, og Narbonne Volley, Frankrike. Kampen i dag går i Ankara kl. 15:00 og vises også på eurovolley.tv.

I kvinnenes Challenge Cup er finalistene CV Tenerife La Laguna fra Spamia og Savino Del Bene Scandicci fra Italia. De spiller sine kamper i morgen kl. 21:00 og onsdag 23. mars. Første kamp går på Kanariøyene.

I Champions League skal kvartfinalene avgjøres denne uken. Følgende oppgjør spilles, med resultatet i første kamp i parentes.
Kvinner
16. mars kl. 16:00 VakifBank Istanbul (TUR) – Developres Rzeszow (POL) (2-3)
17. mars kl. 20:30 A. Carraro Imoco Conegliano (ITA) – Vero Volley Monza (ITA) (3-0)
Menn
16. mars kl. 18:30 Berlin Recycling Volleys (GER) – Trentino Itas (ITA) (0-3)
16. mars kl. 20:30 Jastrzebski Wegiel (POL) – Cucine Lube Civitanova (ITA) (3-0)

Siden alle russiske lag er kastet ut av europacupene, er dette de eneste kvartfinalene som spilles. I de kampene der det skulle vært russiske lag, har motstanderne fått walk over.

Alle kampen vises på eurovolley.tv.

Kommentarer (1)