Publiserte artikler

Kvartfinaler i Champions League

I dag starter utslagsrundene i Champions League for både kvinner og menn. At russiske lag er fjernet fra konkurransen, gir en del spesielle resultat. Fem lag, tre kvinnelag og to hos mennene, er utelatt fra kvartfinalene, og trekningen har da ført til at vinneren av kvartfinalen mellom de italienske lagene Vero Volley Monza og A. Carraro Imoco Conegliano går direkte til finalen, siden de skulle møtt vinneren av et russisk oppgjør. På samme måte er det klart at Sir Safety Conad Perugia og Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle er klare for semifinale uten å måtte spille kvartfinale.

Det betyr at det bare spilles to kvartfinaler i klassen for menn. Den ene går i dag kl. 20:30 og er mellom Cucine Lube Civitanova og Jastrzebski Wegiel. Den andre spilles torsdag kl. 20:30 mellom Itas Trentino og Berlin Recycling Volleys.

I kvinneklassen er det også bare to oppgjør. Developres Rzeszow og VakifBank Istanbul møtes i dag kl. 18:00. Vero Volley Monza og A. Carraro Imoco Conegliano spiller i morgen kl. 20:30.

Alle returkampene spilles neste uke.

Du kan se alle kampene på eurovolley.tv.

Kommentarer (1)