Publiserte artikler

Nasjonale cupvinnere

Perugia, vinnere av den italienske cupen. Foto: legavolley.it

Det ble Sir Safety Conad Perugia som gikk til topps i den italienske ligacupen da de i går i finalen slo Itas Trentino med 3-1 (25-17, 25-17, 23-25, 25-23). Perugia var best i de to første settene med overlegen slagkraft og god blokking. Trentino fikk imidlertid utjevnet etter at de gikk over til å bruke pipe mer. Trentino tok det tredje settet og var ikke langt fra å utligne, men Perugia tok til slutt de nødvendige poengene. Polske Wilfredo Leon ble kåret til MVP. Dette var tredje gang Perugia vant final four.

I Tyskland har VfB Friedrichshafen vunnet den tyske ccupen for syttende gang. I finalen i Mannheim ble SVG Lüneburg slått 3-1 (25-20, 17-25, 26-24, 25-23). Kvinnefinalen mellom Tore Aleksandersens lag MTV Allianz Stuttgart og Dresdner SC skulle også gått samme sted i går. Kampen er imidlertid blitt utsatt på grunn av koronasmitte i Dresden.

I Serbia gikk cupmesterskapene til to lag fra hovedstaden Beograd. Partizan Beograd tok sin åttende tittel i mennenes klasse etter 3-1 over Mladi Radnik Pozarevac. Kvinnenes mesterskap gikk til Røde Stjerne Beograd. De slo Zeleznicar Lajkovac 3-1 i finalen.

Legg igjen en kommentar