Publiserte artikler

Ny motstander for Norge U20

U20 i intern treningskamp i Åsane Arena

Før påske skal det norske guttelaget i klassen U20 spille kvalifisering til sluttspillet i europamesterskapet. Kvalifiseringen skal foregå i Montenegros hovedstad Podgorica i dagene 8.-10. april, og opprinnelig skulle motstanderne i tillegg til hjemmelaget være Slovakia og Russland. Det europeiske forbundet meldte imidlertid i går at siden både Hviterussland, som skulle arrangere en egen kvalifiseringspulje, og Russland er utelukket fra alle konkurranser på grunn av krigen med Ukraina, utgår Russland fra Norges pulje. Finland og Ukraina var opprinnelig i puljen i Hviterussland. Ukraina er flyttet til en pulje i Polen, mens Norge får Finland som ny motstander i stedet for Russland. Nytt kampoppsett er ikke kommet ennå.

Det norske laget har denne uken trent i Åsane Arena i Bergen, der 20 spillere i tillegg til variert trening, møter og instruksjon av unge spillere, har spilt kamper mot Vikings elite- og 1. divisjonslag. Etter samlingen blir de tolv spillerne som skal representere Norge i Montenegro tatt ut, og disse, samt reserver, skal samles i Åsane Arena igjen til treningsdager før avreise til Montenegro.

Sluttspillet skal foregå i byene Montesilvano og Vasto i dagene 17.-25. september. De åtte puljevinnerne i april går direkte til sluttspillet, mens de åtte toerne går til tredje runde i månedsskiftet juni/juli.

Legg igjen en kommentar