Publiserte artikler

Nye finalister

God kamp av Tours’ midtspiller Leandro. Foto: CEV

I går ble finalistene i mennenes CEV-cup og kvinnenes Challenge Cup funnet. CEV har vedtatt at ingen russiske eller hviterussiske lag får delta i konkurranser i regi av CEV. Derfor ble ikke kampen i CEV-cupen mellom russiske Zenit Kazan og italienske Vero Volley Monza spilt, og Monza går av den grunn direkte til finalen.

Der skal de møte det franske laget Tours VB. Etter å ha tapt den første kampen mot PGE Skra Belchatow 2-3, snudde Tours oppgjøret på hjemmebane i går. Selv om de måtte unnvære den franske landslagsspilleren Kevin Tillie, som var blitt syk i løpet av natten, hadde Tours god kontroll på kampen og vant 3-1 (25-21, 25-20, 21-25, 25-20), og 4-2 i poeng sammenlagt.

Finaleampene skal gå 16. og 23. mars, Monza starter hjemme.

I kvinnenes Challenge Cup ble det klare hjemmeseire til lagene som også hadde vunnet den første kampen borte. CV Tenerife La Laguna fra Spania slo Tent Obrenovac fra Serbia 3-0 (25–22, 25-16, 25-16), og Savino Del Bene Scandicci (ITA) beseiret Aydin BBSK (TUR) 3-0 (25-14, 25-15, 25-22).

Også disse finalene skal spilles 16. og 23. mars, der La Laguna innleder hjemme.

Legg igjen en kommentar