Publiserte artikler

Aleksandersen i europacupfinale

Finaleplass for Stuttgart. Foto: CEV

Allianz MTV Stuttgart, med Tore Aleksandersen som hovedtrener og Bendik Gabriel Huus som assistent, hadde små problemer med å ta seg til finalen i CEV-cupen da de i den andre semifinalekampen mot Mladost Zagreb i går vant knusende 3-0 (25-16, 25-13, 25-10). Og siden bortekampen i Kroatia i forrige uke var vunnet 3-1, var finaleplassen ordnet med god margin.

Finalemotstander blir Eczacibasi Istanbul, som har vunnet 3-0 to ganger mot CSM Volej Alba Blaj fra Romania. Finalekampene skal spilles 15. og 22. mars, der Stuttgart starter borte.

Finalistene i mennenes Challenge Cup ble også funnet i går. Mest dramatikk ble det i oppgjøret mellom Narbonne Volley og ACH Volley Ljubljana. Franske Narbonne hadde vunnet den første kampen i Slovenia med-3-2. I går var det Ljubljanas tur til å gjenta dette resultatet. Dermed måtte det et golden set til. Dette vant Narbonne 15-9.

I finalen, som går 15. og 22. mars, møter de Halkbank Ankara. Halkbank vant den første kampen i Ankara med 3-0 mot Panathinaikos Aten, og ved å ta de to første settene i Aten, var finaleplassen sikret. Sluttresultatet i kampen ble 3-2 til Halkbank.

De avgjørende semifinalekampene i mennenes CEV-cup og kvinnenes Challenge Cup spilles i dag.

Legg igjen en kommentar