Publiserte artikler

Semifinaler i CEV-cupen

Semifinaleseier til Tore Aleksandersen. Foto: CEV

CEV-cupen har nå nådd fram til semifinalene, og der har kvinnelagene alt spilt den første av to kamper i de to oppgjørene. Trener Tore Aleksandersen og assistent Bendik Huus fortsetter suksessen med det tyske laget Allianz MTV Stuttgart, og i går slo de Mladost Zagreb 3-1 (25-18, 21-25, 25-15, 25-22) på bortebane i Kroatia. Den andre semifinalekampen i kvinneklassen endte 3-0 (25-21, 25-22, 25-19) til Eczacibasi Dynavit Istanbul over CSM Volej Alba Blaj fra Romania. Returkampene skal spilles 1. mars.

De to første kampene i mennenes semifinaler spilles i dag. Kl. 18:00 møter PGE Skra Belchatow fra Polen franske Tours VB, mens Vero Volley Monza fra Italia har hjemmekamp kl. 19:00 mot Zenit Kazan fra Russland. Begge kampene kan ses på eurovolley.tv. Der kan du også se de to kvinnekampene i reprise.

Resultater fra CEV-cupene finner du her og her.

Legg igjen en kommentar