Publiserte artikler

VNL-programmet klart

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har offentliggjort kampprogrammet for sommerens Volleyball Nations League, VNL. VNL går i år fra 31. mai til 24. juli. Turneringen har i år et nytt format, blant annet ved at kvinner og menn alternerer og spiller annen hver uke. Dessuten samles åtte lag på ett sted, på den måten vil det være turneringer to steder hver uke. I løpet av en uke spiller hvert lag fem kamper, og på den måten får alle lagen femten kamper i løpet av turneringen.

Det er kvinnene som innleder turneringen. De spiller sine første kamper i USA og Tyrkia 31. mai, mens mennene starter sin turnering i Brasil og Canada 7. juni. Sluttspillet for kvinner starter 13. juli, mennenes en uke senere. De åtte beste lagene i hver klasse går til sluttspillet. Dette starter med kvartfinaler over to dager før det spilles semifinaler og finaler. Det er ikke avgjort hvor sluttspillene skal gå.

Alle kampene vil bli strømmet på volleyballworld.tv. Du kan lese meldingen ra FIVB her. Kampoppsettet finner du her.

Legg igjen en kommentar