Publiserte artikler

Veteran-NM

Det er to og et halvt år siden veteranene kunne kjempe om medaljer.

I likhet med de andre norske mesterskapene dette året, som enten ble avlyst eller utsatt på grunn av pandemien, måtte også norgesmesterskapet for veteraner utsettes. Det ble forsøkt flyttet til flere datoer, men endte til slutt på 12. og 13. november. Austrått IL var tildelt mesterskapet, og de har nå greid å samle i alt 21 lag til kampene som starter i morgen. Siden mesterskapet denne gangen spilles midt i sesongen, er spesielt klassene K30 og M30 tynt besatt, siden disse ofte inneholder aktive spillere. Men likevel blir det altså kamper ved å slå sammen en del aldersklasser.

Mesterskapet går i Giskehallen i Sandnes, og som vanlig i veteranmesterskapet, avsluttes det med bankett lørdag kveld på Quality Hotel Residence.

Resultatene finner du her. Vi vet ikke om kampene i mesterskapet blir strømmet.

Legg igjen en kommentar