Publiserte artikler

Ipanema-forfall

Bare ett av de tre norske lagene som var påmeldt til kvalifiseringen i den aller siste World Tour-turneringen, var til stede ved det tekniske møtet i Ipanema i går. Det var laget med Håkon Kronstad og Stian Opsahl. På papiret fikk de en lett trekning til sin første kamp. Motstandere var de engelse Javier og Joaquin Bello. Tvillingbrødrene ble imidlertid for sterke for Kronstad-Opsahl og vant klart 2-0 (21-12, 21-10). Dermed er det ferdigspilt for det norske kvalifiseringslaget. Video av kampen kan du se her.

Vi regner med at de to norske lagene som er direkte inne i hovedrunden stiller til kamp i morgen. Det er kvinnelaget med Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad, og det er mennenes lag med Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol. Resultatene vil komme her.

Legg igjen en kommentar