Publiserte artikler

Siste World Tour

I morgen starter den siste turneringen noensinne i World Tour-konseptet. Fra neste år innfører nemlig FIVB en ny struktur i den internasjonale sandvolleyballen, Beach Pro Tour, les mer her. Den aller siste turneringen i World Tour er fire-stjernes og går i Ipanema i Brasil, og hele fem norske lag skal delta, ett i kvinneklassen og fire i klassen for menn.

I kvinneklassen har Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad fått plass i hovedrunden, som starter torsdag. Hovedrundespill er også sikret for Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, mens de tre siste norske lagene må gjennom kvalifisering før eventuelt hovedrundespill. De tre lagene, som spiller kvalifisering i morgen, er Markus Mol-Nils Gunnar Ringøen, Vegard Løkken-Erlend Henriksveen, samt Håkon Kronstad-Stian Opsahl.

Tureringen i Ipanema har ellers fått ekstra oppmerksomhet ved at USAs landslagsstjerne innendørs, Taylor Sander, har hoppet av seriespill i Polen og i stedet vil satse i sanden. I Brasil spiller han i hovedrunden med den i sanden mer kjente Taylor Crabb.

Hjemmesiden til turneringen i Ipanema finner du her.

Legg igjen en kommentar