Publiserte artikler

NM-kvartfinalene trukket

Åttedelsfinalene i Norgesmesterskapet i volleyball ble, med ett unntak, spilt ferdig i helgen. Den gjenstående kampen går i kvinneklassen mellom Lierne og NTNUI, og den skal spilles søndag 14. november. I de kampene som ble spilt, har 1. divisjonslag møtt lag fra Mizunoligaen, og resultatene ble stort sett som ventet: seieren gikk til laget fra Mizunoligaen. Men med to unntak. I Rogaland har to 1. divisjonslag slått ut elitelaget, begge ganger med 3-2. Torvastad har beseiret Randaberg og Sandnes har slått OSI.

I dag ble så kvartfinalene trukket på NVBFs kontor. Kvartfinalene spilles med en enkelt kamp, og trekningen ga følgende resultat, hjemmelaget nevnt først:

Kvinner
Lierne/NTNUI – Koll Volley
KFUM Volda – BK Tromsø
Førde VBK – TIF Viking
Randaberg – Oslo Volley

Menn
TIF Viking – Torvastad
Førde VBK – NTNUI
Sandnes VBK – BK Tromsø
Asker – Koll Volley

Kvartfinalene skal være ferdigspilt senest 21. november.

Legg igjen en kommentar