Publiserte artikler

NEVZA U19

De norske landslagene kan forberede seg på snødekt landskap i Rovaniemi. Foto: Valokuvaaja Marko Junttila, Rovaniemi/Lappi

Til helgen er det nytt NEVZA-mesterskap i de yngre årsklassene. NEVZA står som kjent for the North European Volleyball Zonal Association, og består i praksis av landene i Norden, samt England. Mesterskapet som starter fredag er for spillere født 2003 og senere, og det avvikles i Rovaniemi i Finland.

Seks lag deltar i begge klassene. Det er Danmark, Finland, Færøyene, Island, Norge og Sverige. Norges jenter er i pulje med Færøyene og Finland, og de innleder mesterskapskampene mot Færøyene fredag kl. 11:00. Guttene møter Færøyene kl. 15:00, og de har også Danmark i puljen.

Puljekampene spilles ferdig fredag. Nr. 2 og 3 i puljene spiller kvartfinaler lørdag, og puljevinnerne spiller semifinaler samme dag mot en kvartfinalevinner. Søndag er det plasseringskamper.

Du finner mer om mesterskapet på NEVZAs facebooksider her. Der vil det også komme link til strømming. Spillertroppene, kampoppsett og resultater finner du på arrangørenes hjemmesider her.

De norske lagene er nå hos TVN på Sand og forbereder seg til mesterskapet. Hvert lag kan stille med 12 spillere.

Legg igjen en kommentar