Publiserte artikler

Italiensk supercup

Den italienske supercupen for menn avgjøres denne helgen. I motsetning til det som er vanlig, at serievinneren og cupvinneren forrige sesong møtes, spilles det i Italia semifinaler og finale. Sist sesong tok Lube Civitanova og Sir Safety Conad Perugia de to første plassene i sluttspillet og cupen. Dessuten tok de samme to de to første plassene i grunnserien. De to siste lagene som skal spille semifinaler, er de to lagene som ble nr. 3 og 4 i grunnserien, Itas Trentino og Vero Volley Monza. I seminalene møter serievinneren nr. 4 i grunnserien, og nr. 2 møter nr. 3.

Kampene spilles i Eurosuole Forum i Civitanove Marche, og kampoppsettet ser slik ut:
Lørdag 23. oktober
Kl. 15:15 Cucine Lube Civitanova – Vero Volley Monza
Kl. 18:00 Sir Safety Conad Perugia – Itas Trentino
Søndaag 24. oktober
Kl. 16:00 Finale

Du kan se kampene på volleyballworld.tv, se her.

Legg igjen en kommentar