Publiserte artikler

NEVZA U17

Norge i rødt i angrep mot Danmark. Foto: NEVZA facebook

Etter et års koronapause, er juniorturneringene i NEVZA-regi i gang igjen. Det er klassen under 17 år som er først ute. De startet sin turnering i går. Dessverre deltar ikke alle landene i NEVZA denne gangen. Bare arrangørene Danmark, samt Norge, Færøyene og Island er med, mens Finland, England, Sverige og Grønland mangler i Ikast. Det har ført til at turneringen heller ikke kvalifiserer direkte til EM U18 i 2022, som den ellers skulle gjort.

Med fire lag i hver klasse, spilles det alle mot alle innledningsvis, før nr. 1 og 2 møtes i finale, nr. 3 og 4 i bronsfinale. Jentefinalen går kl. 13:30 i morgen, guttefinalen kl. 15:30. I skrivende stund har begge de norske lagene tapt for Danmark. Jentene med 2-3, guttene 1-3. Mye tyder imidlertid på at det er disse to lagene som møtes i begge finalene til slutt. Du finner alt om turneringen her. Kampene strømmes, se her.

NEVZA-mesterskapet i klasse U19 skal gå i Rovaniemi i Finland 29.-31. oktober. Her skal alle de åtte NEVZA-landene delta i jenteklassen, og bare Grønland mangler hos guttene.

Legg igjen en kommentar