Publiserte artikler

Yngre verdensmesterskap

Italia med EMs stjerne Alessandro Michieletto, gjør det godt også i VM U21

For tiden pågår to verdensmesterskap i de yngre årsklassene. Det er VM kvinner U18 og VM menn U21. Mesterskapet for jenter født 2004 og senere går i Durango i Mexico. Etter at Kamerun og Nigeria ikke fikk ordnet visa tidsnok, startet 18 lag kampene 20. september. Lagene var fordelt i fire puljer, Det spilles om alle plassene, og i skrivende stund gjenstår plasseringskampene. I finalen møtes Russland og Italia, etter at Russland i semifinalen slo Serbia 3-0 og Italia vant over USA med de samme sifrene. Alle resultatene finner du her.

Guttene født 2000 og senere har sitt mesterskap i Sofia i Bulgaria og på Sardinia i Italia. Mesterskapet startet 23. september og varer til 3. oktober. Seksten lag fordelt på fire puljer var ment å delta, men Kamerun fikk ikke tidsnok visum til Sofia, og taper dermed alle kampene 0-3. Etter de innledende kampene, spiller de åtte beste om plasseringene i Italia, mens de sju andre spiller i Bulgaria. Puljespillet avsluttes i dag. Deretter er det to reise- og hviledager før semifinalene i plasseringskampene. Du finner alle resultatene her, der det også er link til YouTube der kampene strømmes.

Legg igjen en kommentar