Publiserte artikler

Beach-EM U18

Adrian Mol, t.v., og Oscar Gundersen kvalifiserte seg til EM U18. Foto: CEV

Europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 2004 og senere er i gang i Slovenias hovedstad Ljubljana. Norge deltar med et lag i hver klasse, og den fantastiske Mol-familien er også denne gangen representert. Det er de to yngste barna til Merita og Kåre som stiller denne gangen. Melina, den yngste, i lag med Kaja Markhus Flatekvål, og Adrians makker er Oscar Majak Gundersen.

På grunn av Norges lave ranking i guttenes U18-klasse, måtte Adrian og Oscar spille kvalifisering i går for å ta seg inn i hovedrunden, der 32 lag er fordelt i 8 puljer. Fem lag kjempet om to ledige plasser, og Adrian og Oscar tok den ene, et dansk lag den andre. I dag starter de norske puljespillet. De møter et tsjekkisk lag kl. 14:00. I morgen møter de et lag fra Sveits og et lag fra Tyskland.

Melina og Kaja har alt startet sitt hovedrundespill. I første kamp ble det knepent tap 1-2 for et lag fra Ungarn. Kl. 17:20 spiller de mot et lag fra Sveits, før de avslutter puljespillet i morgen mot et lag fra Slovenia.

Guttenes resultat finner du her, jentenes her.

Legg igjen en kommentar