Publiserte artikler

World Tour i Portugal

Opsahl-Gamlemoen i Portugal. Foto: FIVB

Parallelt med europamesterskapet i sandvolleyball, arrangeres en en-stjernes World Tour-turnering i Cortegaça i Portugal. Et norsk lag har reist for å delta der. Det er laget med Stian Opsahl og Jørn Olav Gamlemoen. Turneringen ble innledet med kvalifisering i går. I lagets første kamp slo Opsahl-Gamlemoen et lag fra arrangørlandet, Silveira-Rafael. Resultatet ble 2-1 (16-21, 21-14, 15-11). I den neste kampen måtte de norske tåle tap 0-2 (13-21, 9-21) for Monfort-Pérez fra Spania.

Opsahl-Gamlemoen gikk tross tapet videre til hovedrunden som lucky losers. Her møtte de i første kamp Bialokoz-Batrane fra England. Engelskmennene vant 2-0 (21-10, 21-18), og de norske må dermed vinne sin siste puljekamp for å gå videre til eliminasjonsspillet. Motstandere her blir G. Köstler-La. Ochaya fra Østerrike. Denne kampen skal spilles kl 10:00 i morgen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar