Publiserte artikler

Lunde-Olimstad videre

Anders og Christian viser fram gullmedaljene i Wien. Foto: CEV

Ingrid Lunde og Emilie Olimstad er klare som et av de tjuefire lagene som har gått videre til eliminasjonsspillet fra dagens puljekamper i europamesterskapet i sandvolleyball. I en jevn innledningskamp mot Hermannova-Stochlova fra Tsjekkia tapte de 1-2 (23-21, 14-21, 14-16). De var dermed avhengige av å vinne neste kamp, som var mot spanske Lobato-Álvarez, for å gå videre fra puljespillet. Også denne kampen var lenge jevn, men endte 2-0 (22-20, 21-17) til Lunde-Olimstad.

Det andre norske laget som har spilt i dag, norgesmesterne Ane Guro Tveit Hjortland og Sunniva Helland-Hansen, har dessverre fått to tap, og har med det spilt ferdig i mesterskapet med en 25. plass som sluttresultat. De har imidlertid solgt seg dyrt. Først ble det 1-2 (21-16, 10-21, 9-15) mot Betschart-Hüberli fra Sveits, deretter 1-2 (21-23, 21-11, 12-15) mot Bocharova-Voronina fra Russland.

Lunde-Olimstad møter en puljetoer i morgen, trekningen skjer senere. I morgen skal også våre ferske olympiamestere Anders Mol og Christian Sørum spille. Motstandere er franskmennene Aye-Gauthier-Rat. Kampstart er kl. 11:00. Kampen går på bane to på Donauinsel, og du kan følge den på YouTube, sjekk her. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar