Publiserte artikler

Avsluttet med seier

Oskar Raftevold, Petter Østvik og Kristian Bjelland setter opp en solid blokk mot Aserbajdsjan. Foto: fundacjawagnera.pl

Norge tok en klar seier med 3-0 (25-19, 25-17, 25-14) mot Aserbajdsjan i lagets siste kamp i Hubert Wagners minneturnering.Turneringen, der også Polen og Egypt deltar, går i den fantastiske Tauron Arena i Kraków. Norge hadde stort sett kontroll i kampen, selv om de i perioder slurvet og slapp motstanderne innpå. Men god blokk og inspirert jobbing i forsvar ga til slutt et solid overtak, og etter hvert fikk alle spillerne, med unntak av en småskadet Jonas Kvalen, spilletid.

Med dagens seier endte Norge på tredjeplass i turneringen med fire poeng. Det ene poenget fikk laget etter tap 2-3 (21-25, 25-22, 25-19, 24-26, 13-15) i gårsdagens kamp mot Egypt. Den kampen var Norges beste kamp i turneringen, der spesielt Oskar Raftevold spilte en stor kamp. Laget hadde gode muligheter til å vinne alle settene de tapte, men dessverre førte noen dårlige valg til tapet. Likevel en positiv opplevelse for det nykomponerte norske landslaget.

Polen og Egyp spiller om turneringsseieren senere i dag.

Legg igjen en kommentar