Publiserte artikler

Slutt for de norske i Gstaad

Mathias Berntsen graver dypt. Foto: FIVB

Ingen av de gjenværende norske lagene i hovedrunden i den firestjerners turneringen i Gstaad i Sveits kom seg videre til dagens semifinaler. Men både Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum og Hendrik Nikolai Mol-Mathias Berntsen viste bedring både i form og resultater i forhold til forrige turnering i Ostrava for en måned siden. Anders og Christian gjorde det som vanlig best. De vant sin innledningspulje, og deretter slo de hjemmelaget Heidrich-Gerson i en jevn kamp i andre runde. Men i kvartfinalen måtte de melde pass for de sterke russerne Krasilnikov-Stoyanovskij der de lenge så ut til å sikre seg det andre settet, men der de sviktet i side out på slutten.

Hendrik og Mathia ble nr. 3 i sin pulje og møtte Pedlow-Schachter fra Canada i første runde. Her ble det seier 2-1 i et jevnt oppgjør. I andre runde ble det en ny jevn kamp, men russerne Liamin-Myskiv ble for sterke i det avgjørende settet.

Det betød femteplass til Mol-Sørum og niendeplass til Mol-Berntsen. Resultatene har du her.

Legg igjen en kommentar