Publiserte artikler

Tap mot Polen

Kristian Bjelland slår blokk ut på Polen. Foto: fundacjawagnera.pl

Ikke uventet ble verdensmesterne fra Polen for sterke da Norge spilte sin første kamp i Hubert Wagners minneturnering i Kraków i dag. Polen stilte med troppen som skal til OL, men lot spillere som normalt får minst spilletid i de store oppgjørene møte Norge. Blant annet fikk kapteinen Kubiak massasje under hele kampen. Men Polen har en drøss klassespillere, og de var da også gode nok til å vinne 3-0 (21-13, 21-14, 21-20).

Norge hadde en del endringer fra EM-kvalifiseringen i mai. To debutanter fikk prøve seg mot OLs medaljekandidater. Det var midtspillerne Eirik Mjelde Bjelland og Eirik Kavli. I tillegg stilte Norge med oppleggerne Jakob Solgaard Thelle og Jonas Vindedal Langlo, Oskar Raftevold på diagonal, kantene Martin Olimstad, Kristian Morken Bjelland og Isak Helland-Hansen, midten Petter Alstad Østvik, samt libero Øystein Løken Bergum. Jonas Kvalen er også i troppen, men ble spart på grunn av skade. Norsk toppscorer ble Oskar Raftevold med 10 poeng, flest poeng hos Polen hadde diagonalen Kaczmarek med 11 poeng. Du kan lese om kampen her.

I morgen kl. 15:00 møter Norge Egypt, som slo Aserbajdsjan 3-0 i dag. Aserbajdsjan er motstander for Norge søndag kl. 13:00. Med andre ord interessante motstandere for Norge. Kampene kan du se mot betaling her.

Legg igjen en kommentar