Publiserte artikler

Endring i Wagnerturneringen

Det norske herrelandslaget skal som kjent delta kommende helg i minneturneringen etter Hubert Jerzy Wagner, legendarisk polsk trener. Det norske laget har fått en del forfall siden laget ble tatt ut. Blant andre vil Andreas Takvam, Bjarne Huus og Rune Fasteland mangle i den norske troppen av diverse årsaker. En større endring består i at Tunisia ikke kan stille på grunn av korona i den tunisiske troppen. Dermed får de norske sspillerne ikke møte den andre olympiske deltakeren ved siden av Polen. I stedet for Tunisia er Aserbajdsjan kommet inn, og helgens program i Tauron Arena i Kraków vil dermed se slik ut:

Fredag 9. juli kl. 15:00 Aserbajdsjan – Egypt
Fredag 9. juli kl. 18:00 Polen – Norge

Lørdag 10. juli kl. 15:00 Norge – Egypt
Lørdag 10. juli kl. 18:00 Polen – Aserbajdsjan

Søndag 11. juli kl. 13:00 Norge – Aserbajdsjan
Søndag 11. juli kl. 16:00 Polen – Egypt

Polen skal bruke tureringen til en siste finpuss av laget før de olympiske leker. Så det norske laget kan vente solid motstand i den første kampen fredag. Polsat Sport og Polsat Sport Extra viser kampene på TV. Hvor de strømmes ellers, vet vi ikke. På turneringens hjemmeside er det artikler om deltakerlagene. Hva som skrives om Norge kan du se på polsk her.

Legg igjen en kommentar