Publiserte artikler

USA til VNL-semi

USA, i rødt, er klare for semifinale i VNL: Foto: FIVB

Kvinnelagene i VNL (Volleyball Nations League) i Rimini har nå spilt 12 av de totalt 15 puljekampene som skal spilles før sluttspillet. Kvinnene har nå pause mens mennene spiller tre kamper. Men før de tre siste kampene for kvinnene, er det klart at USA, som har vunnet alle kampene sine, ikke kan bli forbigått av fire lag før final four starter 24. juni. Bak Brasil med 10, Japan og Tyrkia med 9 seire, følger nemlig Russland og Nederland med 8, noe som betyr at disse ikke kan passere USA. Men hvem som tar de tre siste semifinaleplassene, er fortsatt åpent. Les hos FIVB her.

Hos mennene er det ennå åpent, men Brasil har fått et lit forsprang etter ni kamper med 8 seire, foran fire lag som følger med 7 seire: Polen, Frankrike, Slovenia og Serbia.

Vi nevner ellers at USA har tatt ut begge troppene med tolv spiller som er klare for OL. Kvinnelaget ser du her, mennene her.

Legg igjen en kommentar