Publiserte artikler

Danmark til Silver-finale

Mads Kyed Jensen ble toppscorer mot Ungarn med 21 poeng. Foto:CEV

Danmark har spilt seg til finalen i European Silver League. I gruppespillet ble laget nr. 2, noe som ga plass i final four, som spilles i Strumica i Nord-Makedonia. I semifinalen møtte Danmark den andre puljevinneren, Ungarn, og etter å ha tapt et jevnt førstesett, slo danskene tilbake med to overlegne settseire, før det ble spennende i det fjerde. Settsifrene i 3-1-kampen ble 24-26, 25-17, 25-11, 29-27. Du kan lese mer om kampen på det danske forbundets sider her.

I finalen, som spilles kl. 20:00 i dag, møter Danmark hjemmenasjonen Nord-Makedonia. De to lagene var i samme pulje innledningsvis og fikk da hver sin seier, begge på bortebane. Nord-Makedonia slo Kroatia 3-2 i sin semifinale. Du kan lese mer hos CEV her. Finalen blir strømmet, og du kan se den både på EuroVolleyTV og på YouTube. Vinneren vil rykke opp til neste års Golden League.

Legg igjen en kommentar