Publiserte artikler

Ny World Tour-turnering

Oda Ulveseth måtte gi tapt for Spania. Foto: FIVB

En uke etter at verdens beste sandvolleyballspillere var i Sotsji i Russland og spilte, har de forflyttet seg til Ostrava i Tsjekkia for å spille en ny firestjerners turnering. Turneringen starter med kvalifisering i dag, og der skal tre norske lag delta. Laget med Frida Berntsen og Oda Ulveseth har dessverre allerede måttet si takk for seg etter tap 0-2 (16-21, 21-23) mot Amaranto-Lobato fra Spania. Det andre norske kvinnelaget i Ostrava med Ingrid Lunde og Emilie Olimstad, har hatt russisk motstand i sin første kamp, Bocharova-Ganenko. Etter tap 14-21 i første sett, kom de norske jentene sterkt tilbake og vant de andre overlegent 21-10. Det avgørende settet måtte dessverre Lunde-Olimstad dessverre gi tapt 11-15, og med det er de også ute av turneringen.

Hendrik Mol og Mathias Berntsen skal forsøke å gjenta bedriften fra Sotsji, der de slo seg inn i hovedrunden og tok en oppløftende 17. plass. I første kvalifiseringskamp møter de de sterke ungguttene fra Sverige, Åhman-Helvig. Denne kampen går kl. 14:50, og i likhet med de andre kampene i Ostrava, kan du se den på YouTube.

Norges beste lag med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er selvsagt direktekvalifisert til hovedrunden der de skal forsøke å revansjere den for dem skffende 17. plassen i Sotsji. De starter spill i morgen.

Du finner alle resultatene her.

Legg igjen en kommentar