Publiserte artikler

Mennenes EM trukket

Det finske nasjonale kringkastingsselskapet YLE sto for organiseringen da puljene til mennenes europamesterskap ble trukket i dag. Trekningen ble overført på TV, og den ble også strømmet på CEVs plattformer.

Som hos kvinnene, skal fire land stå for arrangementet av mesterskapet. Det er Estland, Finland, Polen og Tsjekkia. Mesterskapet starter 1. september, og finalen går i Katowice i Polen 19. september. I Katowice skal også semifinalene og bronsefinalen spilles, mens to 1/4-finaler og fire 1/4-finaler skal spilles i Gdansk i Polen, og det samme skjer i Ostrava i Tsjekkia.

Puljetrekningen ga følgende resultat:
Pulje A (i Krakow, Polen): Polen, Belgia, Serbia, Ukraina, Hellas, Portugal
Pulje B (i Ostrava, Tsjekkia): Tsjekkia, Italia, Slovenia, Bulgaria, Hviterussland, Montenegro
Pulje C (i Tampere, Finland): Finland, Russland, Nederland, Tyrkia, Spania, Nord-Makedonia
Pulje D (i Tallinn, Estland): Estland, Latvia, Frankrike, Tyskland, Slovakia, Kroatia

Du finner mer om EM her.

Legg igjen en kommentar