Publiserte artikler

Danmark leder Silver League

Danmark hadde god kontroll på Nord-Makedonias stjerne Gjorgiev. Foto: CEV

Når den ene av to turneringer i European Silver League er avviklet, leder Dannmark sin pulje. De bør dermed ha gode muligheter til å ta seg til final four, siden den andre delen av de innledende kampene skal spilles på hjemmebane i Slagelse kommende helg.

I den første turneringen, som gikk i Strumica i Nord-Makedonica, vant Danmark i rekkefølge over Israel (3-2), Kypros (3-0) og Nord-Makedonia (3-0). Den siste kampen var mellom lagene som så langt var ubeseirete, og Danmark spilte en solid kamp anført av Italia-proffen Mads Kyed Jensen. Danskenes gode serve og blokk la grunnlaget for seieren, samtidig som side out-spillet fungerte godt.

Den andre av de to puljene i Silver gikk i Amstetten i Østerrike. Her vant Ungarn alle sine kamper og leder med det før siste runde i Luxembourg, foran Kroatia, Østerrike og Luxembourg. Resultatene ser du her.

Kvinnenes Silver League og begge klassene i Golden League starter kommende helg.

Med tanke på at Norge spilte jevnt med Ungarn i EM-kvalifiseringen (1-3 og 3-1), hadde det vært interessant å se et norsk lag forsøke seg i European League en gang.

Legg igjen en kommentar