Publiserte artikler

European Silver League

Danmarks menn klare for European League. Foto: volleyball.dk

Som så mye annet i volleyballverden, har også European League hatt et års pause. Golden League og kvinnenes Silver League starter neste helg, men fredag 21. mai er det klart for oppstart av mennenes Silver League. Der deltar åtte lag, disse er delt i to puljer.Hver pulje skal samles to steder, der lagene spiller alle mot alle i puljen. Fra Norden deltar de danske mennene i Silver League. De er i pulje A sammen med Israel, Kypros og Nord-Makedonia. Første runde skal lagene spille i Strumica i Nord-Makedonoa, mens puljekampene avgjøres neste helg i Slagelse i Danmark.

Pulje B består av lagene Kroatia, Luxembourg, Ungarn og Østerrike. Disse lagene spiller i Amstetten i Østerrike denne helgen og i Luxembourgs hovedstad neste. Sluttspillet, som spilles som final four, skal gå i Skopje i Nord-Makedonia 5.-6. juni. Vinnerne rykker opp til neste års European Golden League.

Første kamp går fredag kl. 17:00 mellom Danmark og Israel. Du kan lese mer om Danmarks lag her, der du også kan finne link til å se lagets kamper. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar