Publiserte artikler

Femte og niende i U22

Frida Berntsen, t.v. og Emilie Olimstad i kamp i EM. Foto: CEV

Emilie Olimstad og Frida Berntsen tok seg til kvartfinalen i europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 2000 og senere. Der ble imidlertid Khmil-Lazarenko fra Ukraina for sterke og vant en jevn kamp 2-1 (19-21, 28-26, 15-12). Olimstad-Berntsen ble nr. 2 i sin innledningspulje. I de to neste kampene slo de lag fra Frankrike og Polen, før de altså tapte kvartfinalen og ble nr. 5 til slutt.

Også guttelaget med Markus Mol og Nils Ringøen ble nr. 2 i sin pulje. I 1/16-finalen møtte de danske Lundby-Stenmann i en kamp de norske vant 2-0. I 1/8-finalen ble imidlertid Kruk-Miszczuk fra Polen for sterke. De vant 2-0 og henviste de norske guttene til delt niendeplass.

Jentenes resultater ser du her, guttenes her.

Legg igjen en kommentar