Publiserte artikler

Thelle mester i USA

Jakob Thelle legger i NCAA-finalen.

Jakob Solgaard Thelle fra Tønsberg bidro i går til at University of Hawai’is volleyballag for første gang ble amerikanske universitetsmestere, i det som kalles NCAA Championship. I finalen i går slo de Brigham Young University 3-0 (25-21, 25-19, 25-16), etter at UC Santa Barbara ble slått i semifinalen, også de med 3-0.

Hawai’i har hatt en god sesong i år. Jakob Thelle har i høyeste grad bidratt til dette. Etter at han i sitt første år på Hawai’i forrige sesong bare hadde sporadiske innhopp, har han i år vært lagets faste opplegger i en sesong der laget bare har tapt en kamp. I finalen bidro han i tillegg til god legging med to angrepspoeng og fire serveess. Jakobs innsats ga ham plass på turneringens all star-lag. Du kan lese mer om finalen her.

Vi kan også nevne at Hendrik Nikolai Mol tidligere har vært fire år på Hawai’i og spilt fast på laget.

Legg igjen en kommentar