Publiserte artikler

Endringer i Continental Cup

Etter en test på treningsleiren på Tenerife, har Anders Berntsen Mol fått påvist at han er smittet av korona. Det betyr at han ikke kan delta i Continental Cup for Norge i turneringen som starter i Madrid i morgen for de norske mennene, sien han er satt i isolasjon. Og siden han har bodd tett med de andre medlemmene av laget som skulle deltatt i Madrid, makker Christian Sandlie Sørum, samt laget med Hendrik Nikolai Mol og Mathias Berntsen, må disse i karantene og kan heller ikke reise til turneringen. I deres sted har Norges Volleyballforbund tatt ut tredje blad Mol, Markus, i par med Nils Gunnar Ringøen, samt Vegard Løkken og Erlend Henriksveen. Det er VG som melder dette, se her. I skrivende stund er det ikke klart hvilket land Norge skal møte i sin første kamp. I og med at Norges to beste lag måtte melde forfall, må Norge regne med å møte et høyt ranket land. Det er de fem beste av de åtte lagene som deltar i Madrid som går videre til finalerunden i Haag i juni.

Norges kvinnelag spiller sin turnering i Baden i Østerrike. De er alt i gang med sin første kamp, som er mot Ukraina. Ane Guro Hjortland-Sunniva Helland-Hansen møter to blad Makhno kl. 10:10, Mens Ingrid Lunde-Emilie-Olimstad spiller mot Lunina-Davidova kl. 11:00. Resutatene kommer her. Kampene vises på YouTube.

Legg igjen en kommentar