Publiserte artikler

Superfinaler

Lørdag 1. mai skal Champions League avgjøres for både kvinnene og mennene. Og finalene vil gå samme sted, AGSM Forum Arena i Verona i Italia. Det er et italiensk lag i begge finalene. Kvinnefinalen spilles mellom A. Carraro Imoco Conegliano og tyrkiske VakifBank Istanbul, denne kampen starter kl. 17:00. Svenske øyne vil selvsagt være rettet mot deres store stjerne Isabelle Haak. VakifBank ble nylig tyrkiske mestere, men laget har nylig hatt et stort smitteutbrudd av korona, og dette vil trolig påvirke spillet. Uansett er nok Conegliano med fantastiske Paola Egonu favoritter. 193 cm høye Egonu har en rekkevidde på 344 cm, så den tyrkiske blokken får jobbe hardt for å stoppe henne.

I mennenes finale er det to lag som ikke ble nasjonale mestere som møter hverandre. Italienske Trentino Itas ble slått ut i semifinalen, mens favorittene Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle fra Polen noe overraskende tapte den hjemlige seriefinalen for Jastrzębski Węgiel. Polakkene vil nok være favoritter i finalen, men Trentino har overrasket så langt etter å ha gått hele veien i Champions League som det italienske laget som måtte starte i første runde. I semifinalen slo Trentino iet annet italiensk lag, Perugia, mens ZAKSA slo Zenit Kazan.

Mennenes finalekamp starter kl. 20:30. Begge kampene kan ses på EuroVolleyTV, sjekk her. Vinnerne henter hjem 500.00 euro, taperne får halvparten.

Legg igjen en kommentar