Publiserte artikler

Moskva vant CEV-cupen

Russisk seiersjubel. Foto: CEV

Den andre og avgjørende finalekampen i CEV-cupen ble spilt i går. To russiske lag sto på hver sin side av nettet. St. Petersburg spilt på hjemmebane og lå under 2-3 etter tap forrige uke mot Dynamo Moskva.

Kampen i går ble jevnspilt og spennende. Dynamo startet best og vant første sett 21-25. De hadde også flere muligheter i de tre neste settene, men alle ble tapt med to poeng. Dermed årets russiske cupmestere fra Moskva sin tredje seier i CEV-cupen.

Dynamos opplegger Pavel Pankov ble kåret til kampens MVP. Imponerte gjorde også den 18 år gamle kantspilleren Anton Semyshev, som ble lagets toppscorer med 24 poeng og 71 % kill, og var foretrukket foran belgiske Sam Deroo, mens stjernen Tsvetan Solokov på diagonal hadde en tyngre dag med 16 poeng og 39 % kill.

Ellers var det uvant å se en volleyballkamp med publikum igjen. Arrangørene hadde fått lov å fylle hallen til 75 %, og de 5.400 tilskuerne som hadde sluppet inn, ga stor stemning. Se mer om kampen her.

Legg igjen en kommentar