Publiserte artikler

Første e-cupvinner finnes

Kan Galatasaray snu finalen mot Monza? Foto: CEV

I dag spilles den avgjørende finalekampen i CEV-cupen for kvinner. På hjemmebane i Italia forrige uke, slo Saugella Monza det tyrkiske laget Galatasaray HDI Istanbul med 3-0. Skal Galatasaray bli europacupmester, må de altså vinne 3-0 eller 3-1 i dag, og deretter vinne golden set. Kampen strømmes på EuroVolleyTV kl. 18:00.

Mennenes avgjørende finale spilles torsdag.

I morgen spilles begge de avgjørende kampene i finalen i Challenge Cup.

I morgen spilles også tre avgjørende semifinaler i Champions League. Den fjerde går i dag kl. 20:30, og er det hel-italienske oppgjøret for kvinner mellom A. Cararo Imoco Conegliano og Igor Gorgonzola Novara. Conegliano har med seg 3-0 fra bortekampen.

Finalene i Champions League spilles som en superfinale i AGSM Forum Arena i Verona 1. mai, les mer her..

Legg igjen en kommentar