Publiserte artikler

Europacupfinaler

Blir det jubel for Monzas spillere i morgen også? Foto: CEV

Denne uken spilles den første finalekampen i serien best av to i både CEV-cupen og Challenge Cup. En av kampene går i dag kl. 18:00. Det er oppgjøret i CEV-cupen for kvinner mellom Saugella Monza fra Italia og Galatasaray HDI Istanbul fra Tyrkia. Kampen vises på EuroVolleyTV, sjekk her.

Mennenes finale i CEV-cupen er helrussisk. Motstanderne er Dynamo Moskva, som nylig har gått til topps i den russiske grunnserien, og Zenit St. Petersburg, som ble nr, 4. Det ligger altså an til et storoppgjør her. Kampen spilles kl. 17:00 i morgen.

Både kvinnenes og mennenes første finale i Challenge Cup spilles i morgen. Hos kvinnene spiller C.S.M. Volej Alba Blaj fra Romania mot Sistem9 Yesilyurt Istanbul fra Tyrkia. Kampstart er kl. 17:00. Mennenes kamp er mellom Allianz Powervolley Milano og Ziraat Bankasi SK Ankara, og den går kl. 19:00.

Alle returkampene spilles neste uke.

Også semifinalene i Champions League starter denne uken, de to kvinnekampene spilles i morgen, de to hos mennene torsdag.

Legg igjen en kommentar